Veldsink Advies groeimagneet in consoliderende markt

0

Inclusief de nog lopende gesprekken groeit Veldsink Advies door nieuwe overnames en participaties naar 90 vestigingen. In een aantal delen van het land is de intermediairtak van Veldsink Groep nog nadrukkelijker aanwezig.

Zo heeft Financieel Adviesbureau Midden Nederland in Nijkerk zich bij Veldink Advies aangesloten. Met Cees van Kuijvenhoven als medeaandeelhouder is daarna ook Eggenkamp Assurantien in Hoevelaken overgenomen. In Budel is Assuplan door Veldsink-Van Hunsel & Govers overgenomen en in Tilburg nam Veldsink – Van Son de portefeuille van Hans van de Langerijt Verzekeringen over.

In Weert gaat Bastiaans en Winkelmolen Financieel Advies verder onder de Veldsink vlag evenals Van Duijnhoven en Balk Assurantien in Oss. In Zwolle heeft Smale Assurantiën zich aangesloten, in Hoorn Cornelius & de Wit Verzekeringen en in Hattem en Elburg Bultman & Hartholt Verzekeringen.

In Limburg participeert Veldsink in Geurts en Partners, met kantoren in Hoensbroek en Heel. In Voorschoten en Zoeterwoude wordt geparticipeerd in Van Veen Assurantiën en met de participatie in Otten & Flim Makelaardij en Verzekeringen versterkt Veldink de aanwezigheid in Twente.

Postmus Vezekeringen en Direkt Vastgoed en Verzekeringen in Nieuw-Weerdinge gaan samen als één vestiging door. Ook Stultiëns Asssurantën in Huijbergen en Kuipers Assurantiën in Bergen op Zoom hebben besloten elkaar te versterken.

 

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.