VCN United Capital biedt BNP Paribas aan

0

Via de kredietendesk van VCN United Capital is nu ook de onlangs geïntroduceerde ‘persoonlijkste lening’ van BNP Paribas Personal Finance verkrijgbaar. Het is daarmee een van de eerste serviceproviders die de kredietverstrekker in staat stelt de Nederlandse adviesmarkt te betreden.

Het betreft een aflopend krediet met flexibele productkenmerken, zoals de mogelijkheid van kosteloze aflossing voor het einde van de looptijd. De lening is digitaal aan te vragen, te ondertekenen, uit te betalen en online te beheren. Zowel de klant als de financieel adviseur hebben toegang tot het portaal waar zij actuele details en de huidige staat van de lening kunnen inzien. Daarmee is de adviseur altijd op de hoogte van de actuele klantsituatie.

700 kantoren

Voor VCN United Capital is BNP Paribas de tiende samenwerkingspartner op het gebied van kredieten. Ruim 700 intermediairs zijn aangesloten bij VCN United Capital.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.