VCN Summerschool voor hypotheekadviseurs

0

Deze zomer opent de digitale VCN Summerschool haar deuren voor hypotheekadviseurs. In een viertal webinars wordt steeds een actueel onderwerp, op zeer praktische wijze behandeld. VCN HypotheekService organiseert de VCN Summerschool in samenwerking met de Hypotheek Business Club (HBC).

De VCN Summerschool webinars starten om 12.00 uur en duren ongeveer 45 minuten. Per onderwerp heeft u de keuze uit twee data om deel te nemen. Aan u de keuze!

  • Duurzaamheid (16 juli & 22 augustus)
  • Bied uw klant meer zekerheid vooraf (30 juli & 5 september)
  • De meest gestelde acceptatievragen (25 juli & 13 augustus)
  • Optimaliseer de maximale hypotheekberekening (8 augustus & 27 augustus)

De webinars worden gegeven door Harrie-Jan van Nunen MFP (directeur VCN HypotheekService) en Roel Wonders (Hypotheek- en Verhuurspecialist VCN HypotheekService).

Gratis deelname

Voor VIP-leden van Hypotheek Business Club en de aangesloten kantoren van VCN HypotheekService is inschrijven gratis! Beide groepen worden hierover afzonderlijk per geïnformeerd per mail. Basisleden van HBC en andere geïnteresseerde adviseurs kunnen deelnemen aan de Summerschool tegen een eenmalige betaling van slechts 50 euro voor de hele serie webinars.

Aanmelden voor de VCN Summerschool kan hier.

De webinars

Duurzaamheid
(16 juli & 22 augustus)

Duurzaamheid is hot. Maar wat kunt u daar als adviseur nu mee? Roel Wonders neemt u mee in de mogelijkheden die u heeft. Hoe wilt kunt u zich onderscheiden op het gebied van duurzaamheid? Uiteraard komen ook alle voorwaarden en normen aanbod.

Bied uw klant meer zekerheid vooraf
(30 juli & 5 september)

Consumenten willen graag in een zo vroeg mogelijk stadium zekerheid over de haalbaarheid van hun hypotheek. In de markt zijn verschillende tools beschikbaar waarmee u uw klant in een vroeg stadium meer zekerheid kunt bieden. Harrie-Jan van Nunen laat u zien hoe deze tools werken en hoe u deze slim kunt inzetten in uw adviespraktijk.

De meest gestelde acceptatievragen
(25 juli & 13 augustus)

Dagelijks ontvangen ze bij VCN HypotheekService veel vragen van adviseurs die gaan over welke bank bij een bepaalde situatie het beste past. Roel Wonders bespreekt tijdens dit webinar verschillende van deze casussen en biedt daarbij de oplossingen. Een webinar waar u direct profijt van heeft!

Optimaliseer de maximale hypotheekberekening
(8 augustus & 27 augustus)

We hebben allemaal te maken met dezelfde hypotheeknormen. Toch is het mogelijk om voor eenzelfde klant in eenzelfde situatie een andere maximale hypotheek te krijgen. Hoe? Door gebruik te maken van de optimalisatiemogelijkheden die de normen bieden. Tijdens dit webinar laat Harrie-Jan van Nunen aan de hand van een aantal casussen zien hoe je slim gebruik kunt maken van de mogelijkheden.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.