VCN krijgt volmacht voor Lot Hypotheken

0

Vanaf vandaag breiden Lot Hypotheken en VCN HypotheekService hun bestaande distributie-samenwerking uit met een volmacht. Hiermee kan VCN hypotheekaanvragen van Lot direct zelf beoordelen en accepteren.

Lot Hypotheken werkt sinds de lancering in 2020 samen met BCM Global en Stater voor haar mid-office activiteiten. Saskia Buursink (rechts op de foto), Directeur Lot Hypotheken: “Met BCM Global en Stater hebben we in de afgelopen twee jaar een succesvolle samenwerking gerealiseerd, met zeer goede resultaten. Nu gaan we onze activiteiten op dezelfde wijze uitbreiden naar VCN HypotheekService.”

Hypotheekproces

Paul van Polanen (links), Business Manager Operations bij Lot Hypotheken, ziet VCN als een mooie aanvulling op de al bestaande partnerships. “Een helder en snel hypotheekproces is samen met onze dienstverlening een van de voornaamste assets van Lot. Het is een belangrijke drijfveer voor adviseurs om voor ons te kiezen. Ook binnen de samenwerking met VCN HypotheekService vormt dit een van de belangrijkste pijlers.”g.”

Trotse partner

Ook VCN HypotheekService is blij met de uitbreiding op de samenwerking. Yassine Bentmim, Operationeel Directeur VCN HypotheekService: “Wij zien onder intermediairs al langere tijd de vraag naar Lot. We zijn dan ook trots dat wij Lot nu als volmacht aanbieder kunnen toevoegen. Wij zijn er uitstekend toe in staat om de Lot-belofte waar te maken. Een vast team van acceptanten gaat zorgen voor de bekende snelle, voorspelbare en klantgerichte acceptatie.”

 

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.