VCN krijgt volmacht van MS Amlin

0

Serviceprovider VCN verbetert naar eigen zeggen zijn positie in de volmachtmarkt door een samenwerking met MS Amlin. Deze verzekeraar richt zich op mkb ondernemingen die specialistische kennis vereisen op het gebied van aansprakelijkheids-, brand-, technische en motorrijtuigenverzekeringen.

Stefan Bell (links op de foto), directeur van VCN: “Wij werken samen met het intermediair, dat zich richt op persoonlijk advies en daarmee kiest voor een intensieve samenwerking. VCN kiest bewust om zijn dienstverlening en expertise vanuit meerdere vestigingen te delen met het intermediair. Regionale marktkennis wordt hiermede optimaal versterkt.

Risicodrager

Gielijn Arends (rechts), country manager van MS Amlin: “Met onze producten en expertise wordt het productenpalet van VCN verder verruimd, zodat het samenwerkend intermediair meer keuze heeft en voor de verschillende doelgroepen een beter passend advies kan uitbrengen. Naast de reguliere producten zijn we ook risicodrager werkmaterieelverzekeringen.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.