VCN HypotheekService legt Vista op het schap

0

Vista Hypotheken is nu ook beschikbaar via alle formules van VCN HypotheekService. Met deze stap vergroot de jonge hypotheekverstrekker haar distributienetwerk met circa 1.250 onafhankelijke intermediairs.

VCN HypotheekService is de overkoepelende organisatie van de bekende hypotheekformules United Capital, De Financiële Makelaar en Financieel Support Nederland. Rabo-dochter Vista richt zich met heldere en eenvoudige voorwaarden op jonge kopers en oversluiters.

Onderscheiden met verduurzaming

Harrie-Jan van Nunen, directeur VCN HypotheekService, ziet in de samenwerking nieuwe kansen voor de aangesloten advieskantoren om zich meer te kunnen onderscheiden op het gebied van verduurzaming. Van Nunen: “Wij willen de toenemende vraag naar verduurzaming graag inhoudelijk ondersteunen.” Vista speelt hier op in door rentekorting te geven op hypotheken voor woningen met energielabel A. Dit kan een nieuwbouwwoning zijn maar ook bestaande bouw. Consumenten die tijdens de looptijd hun woning naar energielabel A verduurzamen, komen ook in aanmerking voor de Energielabel-A rentekorting.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.