Variabele hypotheekrente inruilen voor langlopend?

0

Moet de variabele hypotheekrente zo langzamerhand niet eens ingeruild worden voor een langlopende rente? Hoe lang blijven de spaar- en hypotheekrente nog heel laag? Schuif vrijdag aan bij de snelcursus van monetair econoom Edin Mujagic en krijgt een goed onderbouwd antwoord op deze vragen.

Edin Mujagic leert zijn toehoorders meteen hoe zij die inschatting in de toekomst voor zichzelf kunnen maken. Hij geeft de snelcursus ‘Hoe lang blijven de spaar- en hypotheekrente nog heel laag?’ aankomende vrijdag 22 maart om 11:00 uur tijdens Bull Day in 1931 Congrescentrum ‘s-Hertogenbosch.

Op Bull Day worden in totaal twaalf snelcursussen gegeven. Deelnemen aan een snelcursus is de ideale manier om kennis te maken met een beleggingsonderwerp waarover u nog weinig weet. Naast beleggingsspecialisten worden er ook een aantal snelcursussen ingevuld door hogeschoolstudenten met een minor in Beleggen.

Ondernemende belegger

Bull Day is een nieuw event voor beleggers die op zoek zijn naar visie, kansen en tips. Een dag voor zowel mensen die hun eerste schreden op de beurs willen zetten als spaarders, ondernemers en natuurlijk de belegger zelf. InFinance mag zijn lezers een gratis toegangskaart aanbieden voor Bull Day. Registreer met de code IF19 op bullday.nl en nodig ook je in beleggen geïnteresseerde klanten uit voor een gratis bezoek aan Bull Day op 22 maart in 1931 Congrescentrum ‘s-Hertogenbosch.

Win de AEX-slotkoers in contanten

Doe ook mee aan het AEX Beursspel dat op 22 maart gehouden wordt tijdens Bull Day en nu al online. Als u de juiste eindstand voorspelt, dan wint u de slotstand van de AEX-index in euro’s. Om mee te doen hoeft u niet eens fysiek aanwezig te zijn (al raden wij u dat wel aan). Via BullDay.nl/beursspel kunt u de slotkoers vanuit uw luie stoel invullen en meedingen naar deze fantastische prijs!

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.