Vanbreda neemt Zicht op Beter over

0

Medisch adviesbureau Zicht op Beter is overgenomen door van Vanbreda Nederland. Met deze overname bundelen de twee bedrijven hun krachten op het gebied van arbodienstverlening en worden casemanagers en bedrijfsartsen onder één dak samengebracht.

Zicht op Beter is opgericht in 2009 en gevestigd in Geldrop. De bedrijfsartsenzorg die wordt aangeboden is gericht op de individuele werknemer, de bedrijfspopulatie als geheel en het totale arbo-zorgsysteem. Vanbreda Nederland is met dochterondernemingen VB Arbo en ArboTeam actief op de markt voor arbodienstverlening. “De visie en werkwijze van Zicht op Beter sluit prima aan bij onze visie op goede verzuimbegeleiding, waarbij de mens centraal staat”, aldus Coen van Ham, CEO Vanbreda Nederland. “Door het op deze manier samenbrengen van casemanagers en bedrijfsartsen hebben we nu alle disciplines onder één dak om werkgevers én werknemers goed en efficiënt te helpen bij goede verzuimbegeleiding.”

Vanbreda Nederland neemt de aandelen over van eigenaren Thérèse Miermans en Ronald Mentink. Net als de andere medewerkers blijven zij wel werkzaam binnen de nieuwe organisatie. Mede-eigenaar Jordi Jonkhans blijft betrokken als aandeelhouder en directeur.

 

 

 

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.