Vanbreda neemt Havelaar & van Stolk en Helviass over

0

Per 1 januari 2023 worden makelaarskantoor Havelaar & van Stolk en volmachtbedrijf Helviass Verzekeringen overgenomen door Vanbreda Nederland. Met deze overname bundelen de bedrijven hun krachten als het gaat om kennis over risicomanagement op de zakelijke markt, schaalvergroting en inkoopkracht.

Havelaar & van Stolk is gevestigd in Rotterdam en adviseert grote en kleine bedrijven in diverse marktsectoren. Daarnaast is het ook actief als serviceprovider voor aangesloten intermediairbedrijven. “De dienstverlening van Havelaar & van Stolk en Helviass is complementair aan die van ons en sluit aan op onze strategie voor de toekomst. Wij zijn dan ook blij met deze aanwinst, waarmee we verder invulling geven aan onze groeiambities”, lde visie en werkwijze

(Groot)zakelijke markt

Havelaar & van Stolk en Vanbreda passen goed bij elkaar. Valentina Visser, algemeen directeur Havelaar & van Stolk: “Wij adviseren beide op de (groot)zakelijke markt en hebben diverse proposities voor doelgroepen. Hier kunnen we elkaar verder aanvullen en versterken. Samen gaan wij serviceproviding aan onze subagenten verder uitbouwen voor zowel beurs als volmacht.”

Allianz Nederland

Vanbreda Nederland neemt 100% van de aandelen in Havelaar & van Stolk en Helviass Verzekeringen over van Allianz Nederland. De verzekeraar verkrijgt een minderheidsaandeel in Vanbreda Nederland en blijft zo verbonden met het intermediaire distributiekanaal. Vanbreda Nederland blijft daarbij ongebonden en onafhankelijk advies geven aan haar klanten. Om dit te borgen, zijn er heldere afspraken vastgelegd.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.