Van Loon verstrekt positie in regio Breda

0

Van Loon neemt de verzekeringsportefeuille over van AAZ adviesgroep in Zevenbergen en het kantoor Pott Assurantiën in Etten-Leur. Met de twee overnames wordt de aanwezigheid van Van Loon in de regio Breda versterkt. 

Met Pott Assurantiën in Etten-Leur bestond er al langer een samenwerkingsverband. ‘’Door de overname kunnen wij ons de komende jaren nog meer focussen op de klant. Zo zal ik zelf meer tijd kunnen besteden aan hypotheekadvies. We gaan gebruik maken van de expertise en kennis die reeds aanwezig is bij Van Loon. Naast de focus op hypotheken zal er ook een breder pakket aan producten en diensten toegankelijk worden voor onze relaties’’, vertelt kantooreigenaar Jos Pott.

De schadeportefeuille van AAZ adviesgroep is al per 1 september 2021 ondergebracht bij Van Loon. “Mede door deze overname is Van Loon nu ook vertegenwoordigd in Zevenbergen met een mooie locatie en lokale collega’s. Hierdoor kunnen de circa 750 relaties uitstekend bediend blijven”, zegt Marcel van Loon, directeur Van Loon. ‘’Met ons volmachtbedrijf via het Centraal Volmacht Bedrijf (CVB netwerk) kunnen we de relaties van AAZ adviesgroep nog beter passende producten aanbieden.’’

Van Loon en AAZ Financieel Advies blijven eveneens nauw samenwerken op de gebieden financiële planning en vermogensadvies.

Söderberg & Partners

Het volmachtbedrijf Van Loon en het Centraal Volmacht Bedrijf hebben beiden een partnership met Söderberg & Partners Nederland. Coen Mom, partner bij Söderberg & Partners Nederland, noemt de ontwikkelingen bij Van Loon “een uitstekend voorbeeld van onze buy-and-build strategie in de praktijk”.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.