Van Loon neemt Blauw & Florijn over

0

De in Dordrecht en Breda gevestigde financiële dienstverlener Van Loon neemt Blauw & Florijn over en vergroot daarmee het werkgebied verder in Zuid-Holland. De huidige eigenaar Jan van der Horst draagt het stokje over aan Van Loon om de ambities van Blauw & Florijn en het team verder vorm te kunnen geven.

Blauw & Florijn is een kantoor met de focus op hypotheken en verzekeren in de regio Den Haag, Leiden en Rotterdam. Vanuit de drie vestigingen geven vijftien medewerkers hypotheekadvies en bieden zij verzekeringsoplossingen aan particuliere en zakelijke relaties. Daarnaast vormen zakelijke vastgoed financieringen een steeds groter onderdeel van de dienstverlening van het bedrijf.

Kernwaarden gewaarborgd

Jan van der Horst stopt met zijn werkzaamheden bij Blauw & Florijn en draagt met vertrouwen de verantwoordelijkheid over aan zijn vestigingsmanagers en de aangestelde business unitmanager vanuit Van Loon. “Door de samenwerking met Van Loon ben ik zeker dat de kernwaarden gewaarborgd blijven. Sterke focus op consumentbelangen in combinatie met een toekomstbestendig adviesmodel. Ik heb alle vertrouwen in het sterke Blauw & Florijn-team.’’

Hypotheken

Onder de vlag van Van Loon zal Blauw & Florijn zelfstandig blijven opereren en onder de sterk opgebouwde naam verder groeien en haar klanten optimaal blijven bedienen. Binnen het platform van Söderberg & Partners spelen hypotheken een belangrijke rol. Hierin wil Van Loon verder groeien. Marcel van Loon, eigenaar van Van Loon, vertelt: “Door de toevoeging van Blauw & Florijn aan het hypotheekvolume van Van Loon kunnen we onze ontwikkeling op dit domein versnellen. De relaties van Blauw & Florijn krijgen toegang tot de voordelen van ons bredere dienstverleningsmodel. De overname maakt het ook mogelijk voor ons om in de lokale markten van Zuid-Holland te groeien.’’

Eerdere overnames

Coen Mom, Partner bij Söderberg & Partners Nederland: “Binnen het netwerk van Söderberg & Partners was de lokale vertegenwoordiging in Zuid-Holland tot nog toe onvoldoende belicht. Dat maakt het een logische stap om ook verder te kijken dan Breda en omstreken.’’ Van Loon maakte eerder al bekend twee lokale overnames gedaan te hebben in de regio Breda bestaande uit de verzekeringsportefeuille van AAZ adviesgroep in Zevenbergen en het kantoor Pott Assurantiën in Etten-Leur.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.