Van der Meijs naar Holland Hypotheek Groep

0

Paul van der Meijs wordt directeur bij de Holland Hypotheek Groep (HHG), eigenaar van domeinen zoals hypotheekadvies.nl, startershypotheek.nl, hypotheken.nl en hypotheek.nl. Hij vormt daar per 1 oktober samen met Ryan Sasongko het management.

De Holland Hypotheek Groep is eigendom van Pieter van Tuinen, die ook eigenaar is van Van Bruggen Adviesgroep. Het bedrijf is nu nog gevestigd in hetzelfde pand in Apeldoorn, maar zal in de eerste helft van volgend jaar verhuizen naar een locatie in het midden van het land.

Nieuwe doelgroepen

Van Tuinen ziet naast de Van Bruggen Adviesgroep ruimte voor hypotheekconcepten die andere doelgroepen bedienen. “De afgelopen jaren hebben we ervaring opgedaan met autoverzekering.nl en reisverzekering.nl, nu is het tijd om de potentie van de hypotheek gerelateerde domeinnamen te gaan benutten.’’ Rond eerdergenoemde domeinnamen kunnen volgens Van Tuinen zelfstandige proposities worden gebouwd. “Wat de verschillende bedrijfsonderdelen verbindt is hun missie om de waarde van persoonlijk advies te verbinden met het gemak en de efficiency van de digitale wereld.”

Van der Meijs

Paul van der Meijs was eerder directeur van Florius, directievoorzitter van De Hypothekers Associatie en heeft de afgelopen jaren onder andere de franchiseformule Finzie ontwikkeld en gelanceerd.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.