Van den Akker in RvC HDN

0

Michel van den Akker is benoemd als lid van de Raad van Commissarissen van het Hypotheken Data Netwerk (HDN). Hij neemt de plek in van Wytzejan de Jong, die hij eerder dit jaar opvolgde als directievoorzitter van De Hypothekers Associatie.  

De Jong stelde zijn plek na het aflopen van de reguliere zittingstermijn ter beschikking aan een nieuw lid, afkomstig uit de sector. De benoeming van Van den Akker vond plaats tijdens de Algemene Ledenvergadering van HDN op 30 oktober. RvC-voorzitter Jan van Baars: “Ik kijk terug op een zorgvuldig doorlopen selectieproces en ben blij met het toetreden van Michel. Onze RvC wordt versterkt met een zeer ervaren en breed ontwikkelde toezichthouder.”

Raad van Commissarissen

De Raad van Commissarissen van HDN bestaat met deze nieuwe toetreding uit Jan van Baars (voorzitter RvC, Renumeratiecommissie), Karin Polman, Sibylla Bantema (Auditcommissie), Christian Dijkhof (Selectiecommissie), Martin Keegstra, Michel van den Akker, Ronald Touwslager (Auditcommissie) en Adine Wempe-Kalff (Remuneratiecommissie).

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.