Valentina Visser volgt Ron Gardenier op als voorzitter NVGA

0

Na acht jaar treedt Ron Gardenier af als voorzitter en bestuurslid van de NVGA. Het bestuur draagt op de ALV op 17 april Valentina Visser voor als nieuwe voorzitter.

Visser is sinds 2020 lid van het NVGA-bestuur en algemeen directeur bij Havelaar & Van Stolk en Helviass Verzekeringen. Beide bedrijven zijn overgenomen door Vanbreda Risk & Benefits. Per 15 april gaat zij deel uitmaken van de directie van Vanbreda Risk & Benefits.

Ron Gardenier

Gardenier: “Ik kijk terug op een intensieve en vruchtbare bestuursperiode, waarin veel is bereikt, het volmachtkanaal verder is geprofessionaliseerd en de samenwerking met onze businesspartners is verstevigd. Ik bedank mijn collega-bestuursleden voor de prettige samenwerking en wens hen veel succes en plezier in de komende jaren.”

Rogier Jonkman

Op de ALV wordt ook Rogier Jonkman voorgedragen als NVGA-bestuurslid. Hij is directeur/eigenaar van de L&B Groep, waar onder meer het volmachtbedrijf Drechtsteden Zekerheid deel van uitmaakt.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.