Update softwarepakket Online-Calcalator

0

Ondernemers Financieel In Beeld (Ofib) heeft haar financiële planning-software ‘Online-Calcalator’ aangepast. Het is nu mogelijk een koppeling te maken tussen de privé-eigenaar van een onderneming en de ondernemingen die in zijn (gedeeltelijk of indirecte) bezit zijn.

De Online-Calcalator is een softwarepakket voor geïntegreerde financiële planning en strategisch management, bedoeld voor financiële planners, accountants en fiscalisten.

De koppeling die nu gemaakt is tussen de privé-eigenaar en zijn onderneming zorgt ervoor dat zaken zoals Terbeschikkingstellingen en Liquiditeitstekorten binnen ondernemingen automatisch worden verwerkt bij de privé-eigenaar. Zodoende krijgen eventuele strategische bedrijfsmutaties een nieuwe adviesdimensie nu de privé-gevolgen voor de eigenaar alsmede de zakelijke gevolgen inzichtelijk gemaakt kunnen worden.

Daardoor wordt op een combinatie gericht tussen traditioneel financieel plannen en ondernemingsplanning (strategisch management) hetgeen tot een totaalbeeld voor de cliënt moet leiden. De fiscale gevolgen van een eventuele strategische bedrijfsmutatie worden tevens voor alle betrokken natuurlijke personen en rechtspersonen op lange termijn doorgerekend.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.