Univé wint prestigieuze Globee Award voor Univé Cyberhulp

0

Univé heeft een International Best in Business Award gewonnen tijdens The Globee Awards 2021. Tijdens de jaarlijkse uitreiking riep de organisatie van de verkiezing Univé uit tot winnaar in de categorie Cybersecurity voor de lancering van Univé Cyberhulp, dat sinds februari 2021 standaard is opgenomen binnen de dekking van alle verzekeringen van de coöperatie.

The Globee Awards bestaan uit een reeks van elf award-programma’s die in 2003 in het leven zijn geroepen om erkenning te geven voor prestaties en bijdragen van bedrijven, bedrijfsleiders en andere professionals wereldwijd. Univé werd voor de International Best in Business Award genomineerd vanwege de ‘gedurfde, ongewone actie’ die het heeft ondernomen om haar leden betere cyberbescherming te bieden. ‘De universele, onmiddellijke toepassing van nieuwe dekking en diensten is vrijwel ongehoord in de verzekeringswereld, waar dekking doorgaans wordt toegekend zodra een polis wordt vernieuwd’, zo luidt de argumentatie. ‘Daarmee heeft het een direct antwoord gegeven op de online risico’s waarmee haar leden in toenemende mate mee te maken krijgen’.

Voorkomen en beperken online risico’s

Johan Van den Neste, directeur Univé Schade, is trots dat Univé de internationale prijs is toegekend. “We hebben de dekking van al onze verzekeringen kunnen verruimen en verrijken met standaard, onbeperkte toegang tot een cyberhelpdesk. Wanneer onze leden te maken krijgen met cybercriminaliteit, een cyberincident vermoeden of advies willen om zich proactief te beschermen tegen cybercriminelen kunnen ze zo 24/7 rekenen op hulp bij het voorkomen en beperken van hun online risico’s. Dat dit binnen een jaar al kan rekenen op een internationale waardering als deze is fantastisch en versterkt ons vertrouwen in de oplossing die we met Univé Cyberhulp bieden.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.