Univé Official Partner van Feyenoord

0

Univé is Official Partner van Feyenoord. De coöperatie is een regionale samenwerking van minimaal 2,5 jaar aangegaan met de Rotterdamse club. Niet alleen omvat de overeenkomst de herenvoetbaltak, maar verbindt Univé zich ook met Feyenoord Vrouwen 1, Feyenoord Basketbal, Feyenoord Handbal en mag het zich Maatschappelijk Partner van de Feyenoord Foundation noemen.

Joris van Dijk (rechts op de foto), commercieel directeur van Feyenoord. is verheugd dat Univé zich zo breed aan Feyenoord wil verbinden. “Dat is behoorlijk uniek. Voor de club is dit een mooie ontwikkeling, omdat we het belangrijk vinden om uit te blijven stralen hoeveel meer Feyenoord is dan alleen maar voetbal in De Kuip. Dat Univé ook een bijdrage levert om de maatschappelijke doelstellingen van de Feyenoord Foundation te realiseren, geeft aan waar zij als merk voor willen staan.”

Supporter van Sport

Volgens Dennis Teijgeler (midden), bestuursvoorzitter van Univé Het Groene Hart, is Univé een betrokken coöperatie die dicht bij haar leden staat en maatschappelijk van meerwaarde wil zijn. “Dat doen we onder andere op het gebied van gezondheid, waarvoor sport en bewegen cruciaal zijn. Univé is via haar programma Supporter van Sport bij meer dan 250 lokale, regionale en landelijke sportevenementen en -initiatieven betrokken. Ook sponsoren we honderden Nederlandse sportverenigingen.”

Sport en bewegen stimuleren

Dat Univé in de regio Rijnmond met Feyenoord een krachtige partner in sport vindt is volgens Alex Vreugdenhil (links), commercieel manager van Univé Het Groene Hart. een fantastische mijlpaal. “De landelijke uitstraling van Feyenoord spreekt natuurlijk tot de verbeelding. Maar hoe de club net als Univé lokaal en regionaal sport en beweging stimuleert is vooral de reden waarom we dit partnership zijn aangegaan. Op sociaal-maatschappelijk niveau activeert Feyenoord duizenden kinderen met allerlei initiatieven op scholen, bij sportclubs en in de wijk. Dergelijke projecten sluiten naadloos aan bij onze missie als Supporter van Sport.”

Clubhuis in de Kuip

Onderdeel van het partnership is het Univé Clubhuis dat de coöperatie op korte termijn in De Kuip opent. Dit behelst een ontmoetingsplek in één van de studio’s van het stadion met uitzicht op het gras. Op werkdagen kunnen bestaande en nieuwe klanten van Univé hier terecht voor advies over verzekeringszaken en risicopreventie.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.