Univé kiest BNP Paribas als global custodian

0

BNP Paribas Securities Services is door Coöperatie Univé aangesteld om op maat gemaakte financiële en investeringsadministratie, wettelijke verslaglegging en wereldwijde custodian-dienstverlening te leveren voor haar geïnvesteerde vermogen van 1,3 miljard euro.

Univé gaat gebruikmaken van de dienstverlening van BNP Paribas Securities Services, in de vorm van op maat gemaakte beleggings- en financieel-administratieve oplossingen en de lokale expertise van BNP Paribas’ operationele en relatiemanagementteams in Amsterdam.

Ledenbelang

CFRO Arjen Schouten (foto): “Univé is een coöperatie die dichtbij haar leden staat en waar het ledenbelang voorop staat. Ook van onze samenwerkingspartners verwachten we eenzelfde klantbetrokkenheid. We zijn ervan overtuigd dat we met BNP Paribas Securities Services een betrokken en deskundig dienstverlener hebben gevonden die aan deze verwachting voldoet. We hebben veel vertrouwen in een langdurige en succesvolle samenwerking.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.