UnitedHealthcare Global betreedt NL-expatmarkt

0

Nederland is het tweede Europese land waar UnitedHealthcare Global voet aan wal zet met haar wereldwijde BeHealthy-verzekeringen voor expats. In samenwerking met ONVZ wordt een op de specifieke behoeften van de Nederlandse markt afgestemde ziektekostenregeling aangeboden.

UnitedHealthcare Global biedt lokale bedrijven toegang tot internationaal erkende gezondheids-, welzijns-, hulp- en veiligheidsprogramma’s via haar internationale BeHealthy-verzekeringen voor expats. De lancering in ons land volgt op de introductie van UnitedHealthcare Global op de Europese markt in het Verenigd Koninkrijk in 2018.

Zorgverzekeraar ONVZ

Om het aanbod optimaal af te stemmen op de specifieke behoeften en regelgeving van de Nederlandse markt, is UnitedHealthcare Global een samenwerking aangegaan met de Nederlandse zorgverzekeraar ONVZ. Lokale teams in Nederland en Europa bieden tussenpersonen, klanten en leden lokale ondersteuning en advies op maat.

De ziektekostenregelingen biedt werknemers die internationaal werken een gepersonaliseerde, digitale omgeving die hen moet inspireren en motiveren tot gezonder gedrag. Jean-Paul van Haarlem (foto), bestuursvoorzitter bij ONVZ: “Het sterke wereldwijde netwerk van UnitedHealthcare maakt deze propositie aantrekkelijk voor bedrijven en expats in Nederlands. Daarnaast hebben we een gedeelde missie om gezondheid en welzijn te bevorderen.”

UnitedHealthcare Global

Het wereldwijde medische netwerk van UnitedHealthcare Global bestaat uit meer dan 1.4 miljoen zorgverleners. Het BeHealthy pakket bestaat uit gezondheids- en welzijnsdiensten, waaronder Employee Assistance Programme (EAP), de Optum My Wellbeing app, een hulpmiddel voor wellnesscoaching, een Health Management Programme en preventieve gezondheidsonderzoeken. Met de verzekeringen en diensten worden ruim 8 miljoen leden bereikt in meer dan 130 landen. UnitedHealthcare Global maakt deel uit van UnitedHealth Group (NYSE: UNH).

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.