Unigarant en Arag tekenen samenwerkingsovereenkomst

0

De rechtsbijstandportefeuilles van Unigarant, het verzekeringsbedrijf van ANWB, komen vanaf 1 januari 2022 in beheer van rechtsbijstandsverzekeraar Arag. Het gaat om 33.000 polissen. De samenwerkingsovereenkomst is getekend voor de duur van drie jaar. In de komende periode wordt verder gewerkt aan de overgang en de dienstverlening voor alle klanten.

“We kijken uit naar de samenwerking met Arag. Ze sluiten goed aan bij onze kernwaarden als bedrijf en kunnen ons helpen nog relevanter te zijn voor onze klanten. Hierbij denken we aan online hulpmiddelen en het doorontwikkelen van onze huidige rechtsbijstandsverzekering”, zegt Peter Siewers (zittend links), algemeen directeur Unigarant.

Gedeelde visie

Marc van Erven (zittend rechts), CEO Arag SE Nederland, is eveneens verheugd over de overeenkomst. “Deze samenwerking is voor alle betrokken partijen een mooie stap. Omdat we een gedeelde visie hebben: de klant nog beter bedienen met de inzet van nieuwe inzichten en innovatie technieken, die we gezamenlijk in huis hebben. Een prachtige uitdaging.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.