UMG lanceert schadebehandelplatform

0

UMG is live gegaan met CED Connect, naar eigen het meest geavanceerde schadebehandelplatform van Nederland.

Directeur Ron Gardenier (in het midden op de foto) van UMG ((Unirobe Meeùs Groep) Assuradeuren: “De succesvolle uitrol is mede te danken aan de door CCS ontwikkelde koppeling. Met de samenwerking tussen CED, UMG en CCS is weer een grote stap gezet in het nog efficiënter kunnen afhandelen van schades. CED Connect is een geavanceerd platform voor digitale schadebehandeling. Met dit systeem gaat alles wat geautomatiseerd kan, ook geautomatiseerd: van de controle van de polis, het vaststellen van de aansprakelijkheid, de financiële afwikkeling, tot aan herstel en communicatie. Schadebehandelaars kunnen zich hierdoor focussen op de complexe schades en persoonlijke aandacht geven aan de klant. Door de nieuwe koppeling kunnen gebruikers van CCS nu ook eenvoudig profiteren van de voordelen van CED Connect.”

Autoschade

UMG zet CED Connect nu in voor de afhandeling van particuliere autoschades. “Wij verwachten écht grote stappen te kunnen maken in efficiency en klanttevredenheid”, aldus Ron Gardenier. “Zodra het schadebehandelingsproces voor motorrijtuigen naar tevredenheid verloopt, sluiten we ook Varia en Brand aan en zetten wij de Mijn-Omgeving van CED voor de klant open. Hierdoor kan de klant de schade zelfstandig online melden en het schadebehandelingsproces en de communicatie daarover in zijn eigen online dossier volgen.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.