Uitnodiging enquête Serviceproviding

0

Om een beter inzicht te verkrijgen in de wereld van serviceproviders, vragen we u een korte enquête in te vullen. Deze enquête is opgesteld door Adviesbureau Fred de Jong en de resultaten worden begin augustus gepubliceerd in InFinance.

Intermediairs en hypotheekadviseurs staan de komende tijd voor belangrijke keuzes. Er worden keuzes gemaakt om verdere efficiency mogelijk te maken en nagedacht over verbeteringen in het klantcontact. Dit alles begint bij de vraag ‘Hoe zie ik de toekomst van mijn bedrijf?’. Om de doelstelling te behalen wordt in de markt veel gebruik gemaakt van serviceproviders. Naar schatting werkt ruim 70% van het intermediair met een serviceprovider samen.

Korte enquête

De Nederlandse markt kent 39 serviceproviders. Deze serviceproviders gaan het intermediaire landschap steeds meer bepalen. Om u te helpen de wereld van serviceproviders nog beter te begrijpen, vragen we u om een korte enquête in te vullen. Deze enquête is opgesteld door Adviesbureau Fred de Jong in samenwerking met Romeo Financiële Diensten. De resultaten worden gepubliceerd in de volgende editie van InFinance en op InFinance.nl.

Het invullen van de enquête duurt ongeveer 5 minuten. Uw antwoorden worden volledig anoniem verwerkt.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Alex Klein

Alex Klein is hoofdredacteur van InFinance, een crossmediaal platform voor financiële dienstverleners.