Uitbreiding iAOV Meetingpoint

0

Met de toevoeging van Movir biedt de iAOV- vergelijker van Meetingpoint de adviseur toegang tot zo’n 70% van het totaal aan aov-aanbieders. Movir is de zesde aanbieder van individuele AOV’s die kiest voor het digitaal klantprofiel iAOV.

Op 1 mei introduceert Meetingpoint het digitaal klantprofiel iAOV om de adviseur te helpen bij het efficiënter opstellen van AOV-advies. De gegevens die de ondernemer invult in het digitale klantprofiel kunnen door de adviseur worden hergebruikt voor vergelijken, offreren en aanvragen. Dat maakt de advisering van AOV minder arbeidsintensief. Het inventarisatiemodel van Adfiz, dat gebaseerd is op de wettelijke eisen voor passend AOV-advies, diende als basis voor het digitale klantprofiel.

Naast Movir zijn ook de AOV-producten van de Amersfoortse, Delta Lloyd, Avéro, Interpolis en Generali in iAOV beschikbaar. Het platform biedt actuele premies en productvoorwaarden zonder een waardeoordeel af te geven.

Movir ook in Meetingpoint

Naast de toetreding tot iAOV, zijn ook de Beroeps-AOV en de Soepel&Zeker AOV van Movir opgenomen in de vergelijkingssoftware van Meetingpoint.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Alex Klein

Alex Klein is hoofdredacteur van InFinance, een crossmediaal platform voor financiële dienstverleners.