Uitbreiding Contactgroep Automatisering

0

Aplaza en Verne Business Excellence hebben zich aangesloten bij de Stichting Contactgroep Automatisering. Bij de Stichting zijn nu 18 ondernemingen aangesloten die softwareapplicaties leveren aan financieel adviseurs. Samen bereiken deze partijen meer dan 90% van de financieel adviseurs.

Het nieuwe lid Aplaza koppelt softwaresystemen van inmiddels meer dan 1.350 financieel advieskantoren met de extranetten van verzekeraars en serviceproviders. Verne Business Excellence is een jong bedrijf dat Software as a Service (SAAS) oplossingen biedt voor de verzekeringsbranche. Directeur Michael Mackaaij: “Qua automatisering is er voor de adviseurs nog veel te winnen. Met name het administratief ontzorgen van adviseurs door verzekeraars en serviceproviders gaat een steeds bepalender factor worden bij de keuze van adviseurs met wie ze zaken doen.”

Stichting Contactgroep Automatisering

De Stichting Contactgroep Automatisering is in 2016 opgericht. Enerzijds treedt de Stichting op als platform voor stakeholders die overleg willen voeren met ondernemingen die softwareapplicaties leveren aan financieel adviseurs, anderzijds wil de Stichting financieel adviseurs inspireren om zich tijdig bewust te zijn van de gevolgen op de eigen bedrijfsvoering van de snelle digitale ontwikkelingen in de financiële sector.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.