Tweetalig personenschades berekenen

0

De nieuwe webtool ‘Letselschade Berekenen PLUS’ van Vinplan.Apps maakt het mogelijk om tweetalig – Engels en Nederlands – letsel- en overlijdensschades te berekenen en rapporteren. De tool beschikt over een uitgebreide rapportgenerator en de mogelijkheid om ondernemingen in de berekening toe te voegen.

De gebruiker kan in de webapplicatie van Vinplan financiële planning & software alle gangbare financiële onderwerpen invoeren die invloed hebben op een personenschade. Zo kan de gebruiker onder meer pensioen- en hypotheekconstructies invoeren. Maar ook ondernemingen van het slachtoffer kunnen ingevoerd worden, die tevens gekoppeld zijn aan de bepaling van het Netto Besteedbaar Inkomen van het slachtoffer.

De Inkomstenbelasting-module, waarmee bijvoorbeeld het verlies arbeidsvermogen berekend kan worden, combineert automatisch de gegevens van het slachtoffer en zijn of haar partner (denk aan fiscaal partnerschap en eigenwoningbezit).

Tweetalig

De gebruiker kan op dit moment kiezen uit de talen Engels en Nederlands. Kiest men voor Engels dan is niet alleen de taal in het programma Engels maar ook alle output, waaronder een complete rapportage. Vinplan verwacht het aantal te kiezen talen in de toekomst verder uit te breiden.

Kosten

Het gebruik van de webapplicatie is kosteloos. Voor het gebruik van de uitgebreide rapportgenerator en de mogelijkheid om ondernemingen in de berekening toe te voegen, worden wel kosten in rekening gebracht.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.