Twee benoemingen bij Aon

0

Aon heeft deze maand Willem Schrijver en Camiel Steinhart aangesteld als respectievelijk Industry Director Energy en Broking Director.

Willem Schrijver is per 1 maart 2021 aangesteld als Industry Director (new) Energy. Hij heeft jarenlange ervaring als underwriter en manager bij Delta Lloyd. Hij heeft zich de laatste jaren vooral beziggehouden met Renewable Energy-projecten, onder meer op het gebied van Offshore Wind en Solar. “Met zijn ervaring voegt hij hoogwaardige kennis toe aan Aon’s (new) Energy-team en zal daarmee een centrale rol spelen bij de ontwikkeling van producten en services op het gebied van de energietransitie”, aldus Aon.

Camiel Steinhart

Camiel Steinhart komt per 15 maart het Facultatief Benelux Team van Aon Reinsurance Solutions versterken. Hij is al meer dan 25 jaar werkzaam in de herverzekeringsbranche en bekleedde diverse functies bij Hudig-Langeveldt, PWS, Guy Carpenter (Zürich) en recentelijk THB. Aon: “Met zijn komst als broking director worden de facultatieve diensten naar klanten verder uitgebreid en versterkt, zodat in deze uitdagende alternatieve herverzekeringsoplossingen en -capaciteiten kunnen worden geregeld voor grote en/of gecompliceerde risico’s.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.