Turien lanceert Financial Lines vergelijker

0

Met het nieuwe Financial Lines Portaal biedt Turien & Co. adviseurs een plek waar zij de premies, acceptatiecriteria en voorwaarden van vier verschillende Financial Lines verzekeraars kunnen vergelijken. Het vergelijkinsportaal start met een vergelijking op het gebied van cyberverzekeringen.

In de komende weken worden bestuurdersaansprakelijkheids- en de beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen aan het Financial Lines Portaal toegevoegd. “Met het Financial Lines Portaal maken wij in één keer inzichtelijk welke verzekeraar bijvoorbeeld mogelijkheden heeft voor de beroepsaansprakelijkheidsverzekering van een notaris, laten we zien op welke cyberverzekering er een dekking is voor factuurfraude en geven we aan welke acceptatiecriteria er met het oog op de COVID-19-crisis vandaag de dag gelden voor bestuurdersaansprakelijkheidsverzekeringen”, aldus Björn Jalving, Innovatiemanager bij Turien & Co. Assuradeuren.

Overzicht bieden

Met het Financial Lines Portaal wil Turien & Co. de met haar samenwerkende adviseurs vooral overzicht bieden in een hectische markt. “Op het gebied van beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen zijn er in de afgelopen jaren verschillende verzekeraars geweest die zich heroriënteerden op diverse beroepsgroepen. Polissen werden hierbij aangepast of zelfs opgezegd. Voor de cyberverzekering geldt dat het aantal nieuwe toetreders en het aantal productaanpassingen elkaar in rap tempo opvolgen. En tot slot geldt voor bestuurdersaansprakelijkheid dat verzekeraars voornemens zijn de premies te verhogen met het oog op de komende faillissementsgolf en toenemende aansprakelijkheidsstellingen.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.