Turien biedt risicoanalyseapplicatie aan

0

Adviseurs die samenwerken met Turien & Co krijgen binnenkort de beschikking over de risicoanalyseapplicatie Liability Scan. Hiermee kunnen zij de aansprakelijkheidsrisico’s van hun klanten en prospects beter inzichtelijk maken.

Het doorlopen van de scan resulteert volgens Turien in een overzichtelijk rapport waarmee de adviseur én zijn klant meteen aan de slag kunnen. “Om een gedegen advies te kunnen geven is het zaak de juiste vragen te stellen en deze vervolgens te vertalen naar een kwalitatief hoogwaardig advies. Van adviseurs wordt op dit vlak steeds meer verlangd. Een softwareapplicatie die dit proces ondersteunt is hierbij een zeer prettig hulpmiddel”, aldus Turien.

Niet beperkt tot assortiment Turien

De tool wordt op intekening kosteloos beschikbaar gesteld aan de adviseurs die met Turien samenwerken. “Wij zijn ervan overtuigd dat de Liability Scan hulp biedt bij een adviesgesprek. Bij een integrale risicoanalyse op het gebied van aansprakelijkheid past het niet om bepaalde risico’s niet in kaart te brengen. De tool is daarom ook niet beperkt tot de producten of doelgroepen waar Turien een oplossing voor biedt”, aldus algemeen directeur Peter van Geijtenbeek.

Gezamenlijke uitrol

Het bedrijf SRMS ontwikkelt al zeven jaar online analysetools voor adviseurs. Turien en SRMS rollen in de komende maanden gezamenlijk de Liability Scan van SRMS uit. “Adviseurs kunnen hiermee de meest uiteenlopende aansprakelijkheidsrisico’s in kaart brengen, zoals schade veroorzaakt door gebouwen of gegevensdiefstal. Vervolgens worden klant specifieke adviezen gegeven over de beheersing én verzekering van die risico’s.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.