Tulpenfonds en Flextender bouwen AOV-vangnet voor zzp’ers

0

Tulpenfonds en Flextender komen met een naar eigen zeggen betaalbaar arbeidsongeschiktheidsvangnet voor ‘publieke’ zelfstandigen. Volgens beide partijen heeft het overgrote deel van zzp’ers, werkzaam in de publieke sector, niets geregeld als het gaat over arbeidsongeschiktheid. Voor hen is een reguliere verzekering vaak onbetaalbaar.

Maudie Derks, oprichter Tulpenfonds: “Wij zijn deze samenwerking aangegaan omdat wij geloven dat elke zzp’er, mocht er sprake zijn van ziekte, een vangnet verdient om zich te kunnen beschermen. Dit vangnet is georganiseerd door middel van een ‘Crowdsurance’ oplossing, een collectief van zelfstandigen die elkaar voorzien van inkomen in geval van uitval. Zelfstandig professionals kunnen zich vanaf vandaag aanmelden voor deze verzekering via de Flextender portal.”

Rust en zekerheid

Rick Groot, algemeen directeur Flextender: “Flextender is het grootste onafhankelijke inhuurplatform voor de publieke sector. Wij vinden het belangrijk dat een zelfstandig ondernemer optimaal verzekerd is tegen alle risico’s. Dit geeft rust en zekerheid. Helaas is dit nog niet zo eenvoudig. Wij willen het vooral eerlijk en makkelijk maken, zonder dat je te veel betaalt. Daarom zijn we er trots op dat de zzp’ers zich via onze portal binnen vijf minuten kunnen laten verzekeren. En nog belangrijker, op ieder gewenst moment kunnen ze de verzekering aan- en uitzetten.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.