Tulp kies voor nieuw hypothekenplatform

0

Tulp Hypotheken heeft, naar eigen zeggen, als eerste geldverstrekker het nieuwe platform Accelerate Lender Solutions in gebruik genomen. Hiermee is de geldverstrekker in staat om geautomatiseerd te communiceren met alle deelnemers in het hypotheekproces.

Paul Wessels, directeur van Tulp Hypotheken: “In het aanvraagproces zorgt Accelerate voor efficiënte en doeltreffende communicatie met alle deelnemers. In de beheerfase verzorgt Accelerate de uitwisseling van actuele hypotheekinformatie op basis van HDN IA/IX berichten. Wij vinden het belangrijk dat alle deelnemers in het hypotheekproces altijd over de juiste én dezelfde informatie beschikt. Door te kiezen voor Accelerate Lender Solutions kan altijd aan iedere deelnemer in het proces de juiste informatie worden aangeboden. Tevens zorgt Accelerate ervoor dat automatisch statuswijzigingen worden gecommuniceerd, gemaakte afspraken worden bewaakt en documenten automatisch worden gecontroleerd en opgeslagen. De Lender Solution van Accelerate is het derde product in de rij voor digitale communicatie oplossingen van HDConnect. Accelerate kent naast deze oplossing ook Accelerate Advisor voor adviseurs en Accelerate Enterprise voor franchise- en servicer organisaties.”

Convenant Data Delen Hypotheken

Recent heeft Tulp samen met Adfiz het Convenant Data Delen getekend. Wessels: “Met Accelerate Lender Solutions kunnen we hier nu ook verder invulling aan geven. Adviseurs die Accelerate gebruiken, krijgen in de eerste helft van 2020 automatisch de relevante hypotheekinformatie gedeeld. HDConnect loopt hiermee als facilitator voorop om HDN IA/IX als standaard te omarmen.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.