Tulp Group plaatst twee securitisaties

0

Afgelopen maand heeft de Tulp Group twee securitisaties afgerond. Voor het nieuwe label De Nederlandse werd de eerste portefeuille met verhuurhypotheken geplaatst. Tevens werd de tweede portefeuille met reguliere woninghypotheken van Tulp Hypotheken gesecuritiseerd.

Pierre de Vos, directeur van Tulp Group: “Begin 2020 zijn we gestart met het verstrekken van een verhuurhypotheek onder het merk De Nederlandse. Dit richt zich op de professionele Buy-To-Let markt en heeft in zeer korte tijd een stevige portefeuille opgebouwd. Internationale investeerders tonen veel interesse hiervoor. Dit heeft afgelopen week geresulteerd in de succesvolle plaatsing van Jubilee Place 2020-1. Door in korte tijd onze tweede en derde securitisatie succesvol te plaatsen, bevestigen wij opnieuw dat Tulp Group een stabiel hypotheek-platform is. Dit uit zich ook in verhoogde interesse bij investeerders voor onze hypotheken.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.