Tulp gaat samenwerken met Advieskeuze.nl

0

Tulp Hypotheken is een samenwerking gestart met Advieskeuze.nl. Met ingang van vandaag is op de website van Tulp dan ook een nieuwe adviseurzoeker actief van Advieskeuze.nl. Hierin worden alle distributiepartners van Tulp getoond die zijn aangesloten bij een samenwerkende keten of serviceprovider.

Robert van Lambalgen van Tulp: “Het up-to-date houden van ons intermediaire bestand kostte veel tijd door de aanlevering van kantorenlijsten vanuit meerdere ketens en serviceproviders. Door de samenwerking met Advieskeuze maken we hierin een enorme efficiencyslag.”

Koppeling

Door de directe koppeling die is gemaakt met de ketens worden mutaties van kantoren binnen een ketennetwerk automatisch doorgevoerd in de adviseurzoeker. Via de extranet omgeving van Advieskeuze kan Tulp het eigen distributienetwerk beheren.

Naamsbekendheid

Lambalgen: “Een steekproef van Advieskeuze.nl onder 50 kantoren toont aan dat nieuwkomer Tulp Hypotheken een naamsbekendheid heeft van 82% en dat 67% enthousiast is over de implementatie van de adviseurzoeker van Advieskeuze.nl.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.