Tulp en Venn bij VCN

0

Ook VCN United Capital breidt haar assortiment uit met volmachten van de nieuwe hypotheekaanbieders die de Nederlandse markt hebben betreden.

De serviceprovider heeft sinds vorige week Venn Hypotheken in het assortiment zitten. Volgens VCN werd met de eerste offerte in Nederland zelfs de primeur behaald. Vanaf mei biedt de serviceprovider ook hypotheken aan van de nieuwkomer Tulp hypotheken.

Jeroen Walhout, directeur van VCN United Capital, stelt blij te zijn met de nieuwe geldverstrekkers. “Door uitbreiding van deze twee nieuwe volmachtpartijen in de markt, zijn onze intermediairs nog beter in staat om het best passende product te adviseren aan hun klant.”

Walhout geeft daarnaast aan dat binnen korte termijn aanpassingen worden verwacht aan de VCN-software myView. Hieraan zal een klantportal worden toegevoegd. “Dit geeft de adviseur de mogelijkheid om op een andere manier met zijn klant samen te werken.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.