Tulip Assist Insurance Limited nieuw Verbondslid

0

Het Verbond van Verzekeraars heeft besloten het lidmaatschap toe te kennen aan het op Malta gevestigde Tulip Assist Insurance Limited. In Nederland wordt de aanbieder vertegenwoordigd door Tulip Assist. De door Tulip Assist aangeboden telefoonverzekering is in 2014 ontwikkeld door Belsimpel.nl.

Voor de definitieve toelating tot de brancheorganisatie van schade- en levensverzekeraars in Nederland is de toelatingsprocedure met goed resultaat afgerond. Onderdeel van die procedure is de toetsing van de zelfregulering door de Stichting Toetsing Verzekeraars. Alle bij het Verbond van Verzekeraars aangesloten verzekeraars (ruim 95% van het totaal) zijn verplicht om zich te houden aan de uitgebreide gedragscode. Die bestaat uit meer dan zestig bedrijfsregelingen, convenanten en overeenkomsten.

Tulip Assist

Tulip Assist en tulipassist.nl zijn handelsnamen van Batavia Services BV. Onder die statutaire naam is Tulip Assist aangesloten bij de Autoriteit Financiële Markten en mag het sinds juli 2018 bemiddelen in schadeverzekeringen particulier. Tulip Assist is gevolmachtigd agent van Tulip Assist Insurance Limited en biedt via de Belsimpel-verkooppunten de Mobile Essential-verzekering en Mobile Complete-verzekering aan.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.