Transportverzekering op Chubb Easy Solutions

4

De transport/goederenverzekering voor de Nederlandse markt van Chubb is nu ook beschikbaar op Chubb Easy Solutions, het online platform van de verzekeraar waarop assurantietussenpersonen zelf offertes kunnen maken en polissen kunnen afsluiten.

Bernard Goede, SME Segment Leader Benelux bij Chubb: “De transportverzekering is ontwikkeld voor alle bedrijven die goederen importeren, exporteren, verhandelen of vervaardigen. Via Chubb Easy Solutions kunnen assurantietussenpersonen polissen afsluiten voor Nederlandse mkb-bedrijven, groothandels en de maakindustrie. Het gaat om ondernemingen met een jaaromzet tot 50 miljoen euro en een verzekerd bedrag tot 1 miljoen euro per vervoermiddel. Grotere risico’s zullen op de gebruikelijke wijze door underwriters beoordeeld en geaccepteerd worden. Adviseurs kunnen voor hun klanten zowel een eenmalige als doorlopende transportverzekering afsluiten. Binnen Nederland kan ook de opslag van goederen beperkt worden meeverzekerd, net als het verblijf ervan op beurzen en tentoonstellingen.”

Platform

“Chubb Easy Solutions maakt gebruik van geautomatiseerde processen, waardoor polissen met volwaardige dekkingen eenvoudig en effectief aangeboden kunnen worden”, zegt Goede. “Een adviseur kan binnen vijf minuten, met beantwoording van een beperkt aantal vragen, een kant-en-klare offerte ontvangen. Ook polissen, certificaten en rekeningen kunnen snel worden afgegeven. Naast de transportverzekering zijn in Nederland ook de cyber-, bestuurdersaansprakelijkheids-, beroepsaansprakelijkheids-, zakenreis- en collectieve ongevallenverzekering beschikbaar op het platform.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.