Tradeplus24 betreedt Nederlandse markt voor mkb-kredietverlening

0

Mkb-dienstverlener Tradeplus24 is na Zwitserland, Australië en het Verenigd Koninkrijk nu ook actief in Nederland. Vanuit het kantoor in Amsterdam biedt de FinTech-onderneming mkb-klanten uit het middensegment een dynamisch doorlopend krediet, waarbij de debiteuren van die bedrijven als zekerheid fungeren. Anders dan bij factoring worden de uitstaande facturen niet door Tradeplus24 overgenomen.

Niels Turfboer (foto), Managing Director van Tradeplus24 UK & NL: “Mkb-bedrijven die op zoek zijn naar financiering voor verdere groei, kunnen bij ons terecht voor doorlopende kredieten van 250.000 tot 5 miljoen euro. Voorwaarde is dat ze in Nederland geregistreerd zijn, tenminste drie jaar operationeel en een debiteurenbestand hebben van meer dan 350.000 euro. Door gebruik te maken van geavanceerde technologie kunnen we klanten een naadloos en efficiënt proces bieden, met minimale administratieve belasting.”

Gat vullen

“Met onze propositie van een dynamisch doorlopend krediet zorgen we voor een nieuwe oplossing in de markt voor mkb-krediet en vullen we het gat tussen banken en bestaande alternatieve financiers. Met onze technologie kunnen we klanten snel en efficiënt helpen tegen een aantrekkelijk tarief, terwijl ze zelf de baas blijven over hun debiteuren”, zegt Turfboer. “Maar naast de technologie is persoonlijke benadering een minstens even belangrijke pijler van onze dienstverlening. Als klant krijg je bij ons een eigen contactpersoon die je begeleidt bij het aanvraagproces en alle andere zaken. Zo bieden we een hoogwaardige en persoonlijke service waardoor de klant zich kan focussen op het ondernemen in plaats van op het managen van een complex financieel product.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.