Webinar: Tools die hypotheekklant eerder zekerheid bieden

0

In de markt zijn verschillende tools beschikbaar waarmee de hypotheekadviseur de klant al in een vroeg stadium meer zekerheid kan bieden. In de Summerschool die aankomende dinsdag 30 juli wordt uitgezonden, laat Harrie-Jan van Nunen zien hoe deze tools werken en hoe u als adviseur deze slim kunt inzetten in uw dagelijkse adviespraktijk.

De uitzending maakt deel uit van de digitale VCN Summerschool. In een viertal webinars wordt deze zomer steeds een actueel onderwerp, op zeer praktische wijze behandeld. VCN HypotheekService organiseert de VCN Summerschool in samenwerking met de Hypotheek Business Club. De VCN Summerschool webinars starten om 12.00 uur en duren ongeveer 45 minuten. Per onderwerp heeft u de keuze uit twee data om deel te nemen. Aan u de keuze!

Harrie-Jan van Nunen, directeur VCN HypotheekService, en Tim Chengadu van de Hypotheek Business Club geven in deze video aankondiging alvast een voorproefje van het webinar ‘Bied uw klant meer zekerheid vooraf’, dat wordt uitgezonden op dinsdag 30 juli én op donderdag 5 september. Aanmelden voor de Summerschool.

 

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Partnernieuws

Bovenstaande tekst is geschreven door één van onze (kennis)partners. De redactie gaat uit van de betrouwbaarheid van de aangeleverde informatie door de aanbieder.