Tony Stam weg bij Huismerk

0

Tony Stam stapt op als directeur van Huismerk, een dochterbedrijf van Romeo Financiële Diensten. Volgens beide partijen is dit goed overleg besloten.

Martin Keegstra, directeur van Romeo: “In 2017 is Tony met een duidelijke opdracht aan boord gekomen en heeft hier samen met het team goed invulling aan gegeven. Hij heeft de afgelopen twee jaar Huismerk omgevormd van serviceprovider naar een full serviceformule.Wij respecteren zijn keuze om de groeiambitie van Huismerk aan een ander over te laten.”

Stam: “De afgelopen twee jaar is er samen met het team flink gebouwd aan de transformatie naar een full serviceformule. Dat heb ik met veel plezier gedaan en ik ben trots op wat we hebben neergezet. Nu de omvorming nagenoeg is afgerond en het tijd is om de groeiambitie naar 300 aangesloten deelnemers te realiseren, is het voor mij een mooi moment om mijn carrière elders voort te zetten.” Waar dat zal zijn, is nog niet bekend.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.