TJIP neemt belang in woonplatform Jumba.nl

0

TJIP heeft een meerderheidsbelang genomen in Newest Industry. Dit bedrijf exploiteert onder andere woonplatform Jumba.nl en de financiële ‘Mijn’-omgeving DIGIDO.nl. Het bedrijf gaat door als dochteronderneming van TJIP, dat tevens het moederbedrijf is van Meetingpoint en MAS.

Newest Industry bouwt vooral data- en profiel-gedreven concepten. Jumba.nl, een woonplatform dat woningzoekenden een totaaloverzicht geeft van het woningaanbod van diverse huizenbemiddelingssites, is hiervan het belangrijkste uithangbord. Dit platform geeft bovendien extra relevante informatie uit externe informatiebronnen, zoals hypotheekinformatie en beschrijvingen van de omgeving.

Kruisbestuivingsmogelijkheden

TJIP ontwikkelt platforms zoals MeetingpointAdvies en Mortgage Platform, een platform dat fungeert als intermediair tussen hypotheekverstrekkers en de markt. Voor TJIP liggen er kruisbestuivingsmogelijkheden in het combineren van de functionaliteit van diverse platforms, zegt Dingeman Leijdens, CEO van TJIP, in een toelichting.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.