TJIP en Faster Forward werken aan koppeling

0

TJIP en Faster Forward zijn voornemens een koppeling te realiseren tussen de mijn-omgeving DIGIDO en Elements. Die koppeling moet straks zorgen voor een betere digitale ondersteuning van het advies, waardoor onafhankelijke financieel adviseurs hun klanten sneller en pro-actiever kunnen ondersteunen.

Beide partijen zijn hiertoe een samenwerking met elkaar aangegaan. Consumenten kunnen via DIGIDO op een veilige manier gegevens delen en contact houden met hun adviseur gedurende het advies- en bemiddelingsproces én daarna. Adviseurs die werken met het cloud-based CRM pakket Elements kunnen na het realiseren van de koppeling rechtstreeks vanuit hun vertrouwde omgeving via DIGIDO communiceren met de klantrelaties. De omgeving biedt adviseurs tevens de mogelijkheid om diverse functionele ‘widgets’ in te zetten. Denk hierbij aan scenarioberekeningen, het vergelijken, aanvragen en muteren van verzekeringen, het raadplegen en beheren van de eigenschappen van de eigen woning en het oriënteren op- en berekenen van hypotheken.

Zorgplicht

De adviseur wordt door beide SaaS platformen pro-actief ondersteund in de zorgplicht door onder andere signalen, triggers en voorgestelde acties.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.