Tjeerd Bosklopper CEO NN

0

Tjeerd Bosklopper zal ad interim de rol van CEO Nationale-Nederlanden op zich nemen. Hij volgt in die functie David Knibbe op die is benoemd tot CEO van NN Group. Bosklopper blijft verantwoordelijk voor IT en is de drijvende kracht achter de versnelling van de transformatie-initiatieven in Nederland.

De benoeming van Bosklopper is onder voorbehoud van goedkeuring door De Nederlandsche Bank en wordt naar verwachting begin november 2019 van kracht. Tjeerd Bosklopper is momenteel werkzaam als Chief Transformation Officer (CTO) en lid van de Management Board van de NN Group.

David Knibbe: “De afgelopen jaren hebben we onze Nederlandse activiteiten met consolidatie versterkt waardoor we in een nieuwe fase zijn aangekomen. Samen met het Nederlandse managementteam zal Tjeerd de strategie verder verfijnen en de mogelijkheden verkennen voor een nieuwe organisatiestructuur voor de Nederlandse activiteiten. Met zijn achtergrond en ervaring in transformatie en technologie, is Tjeerd de juiste persoon om ons Nederlandse bedrijfsonderdeel door dit belangrijke veranderingsproces te loodsen.”

Nieuwe toekomst

Bosklopper: “Om relevant te blijven en onze klanten optimaal te kunnen bedienen, moeten we de volgende stap zetten in het vormgeven van ons bedrijf. Samen met de collega’s kijk ik ernaar uit om het bedrijf van vandaag te leiden en ons tegelijkertijd voor te bereiden op de toekomst.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.