Tim Zuiderman voorzitter KPS

0

Tim Zuiderman is benoemd tot voorzitter van de Kring van Pensioenspecialisten (KPS). Hij is sinds mei 2013 al bestuurslid van KPS. Zuiderman volgt Helen Heijbroek op die sinds 2009 in het bestuur zat. Adriaan Smits wordt benoemd tot bestuurslid, met als aandachtgebied Advies & Consultancy.

Tim Zuiderman werkt sinds 2002 als advocaat bij Onno F. Blom Advocaten. In 2011 werd hij partner. Smits is sinds 1991 pensioenspecialist bij PwC.

De KPS is een stichting met als doel het bevorderen van uitwisseling van ervaring, kennis en informatie. KPS heeft een brede samenstelling aan deelnemers. Vanuit alle disciplines van het pensioenvak brengen deelnemers op persoonlijke titel knowhow in. Daarmee wordt het multidisciplinaire karakter van pensioen onderstreept. De achtergrond van de deelnemers (360 in totaal) is zeer verschillend: pensioenfondsen, levensverzekeraars, PPI’s en beleggingsinstellingen. Maar ook consultancy en de advieswereld zijn vertegenwoordigd, evenals de accountancy, het actuariaat en de advocatuur.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.