Tim Slager nieuw lid RvC Monuta

0

Tim Slager is benoemd tot lid van de raad van commissarissen van Monuta. De benoeming kwam tot stand vanuit het versterkt voordrachtsrecht van de ondernemingsraad.

De raad van commissarissen bestaat uit nu vijf leden, waar dat er voorheen vier waren. Monuta zegt grote waarde te hechten aan gebalanceerde vertegenwoordiging in haar bestuur en raad van commissarissen. Daarom stond een vacature open voor een commissaris met specialisme in hospitality. Deze positie is een aanvulling op de kennis en ervaring op het gebied van financiële dienstverlening binnen de RvC. De RvcC bestaat vanaf 18 december uit Tom Kliphuis, Margreet Haandrikman, Joke Hoekstra, Theo Janssen en Tim Slager.

Molecaten

Tim Slager is directievoorzitter van Molecaten campings en vakantieparken. Verder is hij commissaris bij Leisurelands en vicevoorzitter van Hiswa-Recron. Hij vervulde in het verleden al diverse bestuurlijke posities. Onder meer ten behoeve van het innovatienetwerk van het Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit. Vanuit deze rollen heeft de heer Slager veel ervaring in de hospitality én de financiële dienstverlening.

 

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.