Tijdelijk gratis Dazure-dekking GezinGeregeld

0

Wanneer een klant met een GoedIdee Overlijdensrisicoverzekering van Dazure de geboorte of adoptie van een kind binnen een jaar meldt, dan biedt de polis direct een 20% hogere dekking gedurende een halfjaar. De kosteloze verhoging is gemaximeerd tot 100.000 euro.

Voor deze verhoging gelden geen medische waarborgen. Na zes maanden kan de klant ervoor kiezen om de hogere dekking tegen een geringe premieverhoging automatisch te behouden of terug te vallen op de oorspronkelijke, lagere dekking.

“Gezinsuitbreiding betekent dat meer mensen afhankelijk zijn van het gezinsinkomen. De periode van een halfjaar geeft onze klanten de tijd om hun verzekering te checken en indien nodig permanent te verhogen. Wij stimuleren ze nadrukkelijk om dat samen met hun adviseur te doen. Immers, vaak is gezinsuitbreiding een goede reden om in bredere zin naar de financiële situatie te kijken”, aldus Commercieel directeur Indra Frishert.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.