Tiende editie Reaal Belastingbox

0

Reaal brengt voor de tiende keer de Belastingbox uit, de wegwijzer in fiscale regelgeving voor bancaire en verzekeringsproducten. Deze is bedoeld voor financieel adviseurs, accountants en belastingconsulenten. Nieuw dit jaar is het Belastingwebinar verzekeringen.

Nancy Struve, Hoofd Fiscale Zaken Productfiscaliteit van Reaal: “De Belastingbox biedt al sinds 2007 een actueel en compleet overzicht van de fiscale regelgeving voor bancaire en verzekeringsproducten, met voorbeelden uit de adviespraktijk. Jaarlijks wordt de box geactualiseerd naar de meest actuele fiscale wetgeving door de fiscale experts van Reaal. Zo zijn ook de fiscale maatregelen per 2016 opgenomen. Zoals het vervallen van de minimumwaarderingsregel voor lijfrente, de herintroductie van de pensioenknip, de wijzigingen voor SEW, BEW en Kapitaalverzekering en het aangescherpte gebruikelijkheidscriterium voor de werkkostenregeling.”

De Belastingbox bestaat uit de Gids Productfiscaliteiten 2016 en de compacte Minigids. De Minigids is als gratis app te downloaden voor iPhone en Android via reaal.nl/minigids.

Belastingwebinar

Op 24 maart organiseert de verzekeraar voor de eerste keer het Belastingwebinar verzekeringen. Struve: “Tijdens dit webinar worden adviseurs in korte tijd bijgepraat over de belangrijkste belastingwijzigingen voor verzekeringen in 2016. Ook is er gelegenheid tot het stellen van specifieke vragen over fiscale wijzigingen.

 

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.