Thema Summerschool 2021: Wie helpt…

0

Deze zomer opent VCN in samenwerking met Hypotheek Business Club wederom de digitale deuren van de Summerschool voor hypotheekadviseurs. Morgen om 12 uur start de eerste Summerschool-sessie. Daarin gaan Harrie-Jan van Nunen en Richard van Eck in op de vraag: Wie helpt de koper?

De Summerschool bestaat uit zes webinars die gedurende een periode van 10-12 weken worden uitgezonden. Er wordt steeds een actueel onderwerp, op zeer praktische wijze behandeld. Ieder webinar start om 12:00 uur en wordt twee keer uitgezonden, zodat ook buiten een eventuele vakantie kan worden deelgenomen. Iedere uitzending duurt 45-60 minuten. Bij het volgen van vier (geaccrediteerde) uitzendingen (= 3 uur) kunnen 3 SEH PE (B)-punten worden behaald (in aanvraag).

Wie helpt de koper?

De uitzending op donderdag 29 juli en dinsdag 24 augustus staan in het teken van de vraag ‘Wie helpt de koper? ‘. In dit webinar komen diverse onderdelen van het hypotheekproces aan bod. Harrie-Jan van Nunen, directeur VCN HypotheekService, gaat in op starters en doorstromers. Op welke manieren kun je een inkomen bepalen en hoe optimaliseer je het inkomen? Ook vertelt hij over de mogelijkheden met maatwerk. Omdat de drukte op de huizenmarkt nog aanhoudt, focust Harrie-Jan ook op het kopen zonder voorbehoud en boven de vraagprijs. En wanneer is het interessant om bewust te kiezen voor een aflossingsvrij deel in box 3?

Natuurlijk mag een passend verzekeringspakket niet ontbreken in dit proces. Richard van Eck neemt je mee in de verzekeringstechnische wijzigingen die afgelopen periode zijn doorgevoerd. Waardoor een passend pakket nog belangrijker is geworden. Jouw rol als adviseur is essentieel. Waaruit bestaat een goed verzekeringspakket en hoe kun jij het verschil maken voor je klanten?

 Zes webinars met een eigen thema

  1. Wie helpt de koper? (29 juli & 24 augustus);
  2. Wie helpt de belegger? (3 & 19 augustus);
  3. Wie helpt de ondernemer? (5 & 31 augstus);
  4. Wie helpt bij de energietransitie? (10 & 27 augustus);
  5. Wie helpt als de hypotheek niet meer past? (12 aug. & 7 sept.)
  6. Wie helpt de senior? (17 augustus & 2 september)

Kosten deelname

De kosten bedragen 60 euro voor alle zes de webinars, inschrijven kan hier. Wil je in aanmerking komen voor SEH PE-punten, dan geldt voor alle deelnemers een vaste toeslag van 60 euro. Voor VIP-leden van HBC en de aangesloten kantoren van VCN is inschrijven gratis. Beide groepen worden hierover persoonlijk geïnformeerd per mail.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.