TAF GoedGezekerd AOV aangepast

0

De TAF GoedGezekerd AOV is vernieuwd. Een ondernemer kiest alleen wat hij echt nodig heeft, kan de einddatum automatisch laten meestijgen met de AOW-gerechtigde leeftijd (maximaal 70 jaar) en krijgt met het inbegrepen lidmaatschap van Royal Doctors ondersteuning bij het vinden van de juiste zorg.

Met de TAF GoedGezekerd AOV verzekert de ondernemer het arbeidsongeschiktheidsrisico tot 5.000 euro per maand. Er kan gekozen worden voor een netto-uitkering, maar als de ondernemer de premie liever fiscaal wil aftrekken, behoort een bruto uitkering ook tot de mogelijkheden. In ruil voor een lagere premie kan de ondernemer ervoor kiezen om psychische klachten niet mee te verzekeren. Tenslotte biedt de verzekering de nodige flexibiliteit in het bepalen van de eigen risicoperiode, de looptijd van de verzekering, de duur van de uitkering, claimbeoordeling op basis van beroeps- of passende arbeid en de mate van arbeidsongeschiktheid waarbij recht is op een uitkering (uitkeringsgrens). Jonge ondernemers kunnen kiezen voor een lagere premie bij aanvang, die stijgt naarmate zij ouder worden. Voor een gelijkblijvende premie kiezen kan ook.

“Bij TAF verzeker je alleen wat echt nodig is om het huishouden draaiende te houden. Hierdoor is de verzekering heel betaalbaar. De maandelijkse lasten zijn voorspelbaar en de gedachte dat deze kunnen worden doorbetaald bij arbeidsongeschiktheid, geeft de ondernemer financiële rust”, zegt TAF-directeur Nicole Hollander.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.