Suzanne Akten wordt COO Allianz Benelux

0

Suzanne Akten treedt op 1 december 2022 toe tot de Board of Management van Allianz Benelux als Chief Operating Officer. Zij volgt Roland Kern op, die een nieuwe functie gaat vervullen binnen Allianz Group. Ze wordt verantwoordelijk voor Operations, IT, OM, Facility en Protection & Resilience.

Akten, die de Britse nationaliteit heeft, komt over van ING, waar ze in 2017 startte na een carrière bij Achmea. Bij Achmea was zij meer dan zeven jaar betrokken bij de internationale verzekeringen. Ze vertrekt bij ING als CEO of Global Digital Bancassurance. In die functie heeft ze een wereldwijd business- en digitaal platform voor cross-border-bankverzekeringen opgezet. Suzanne heeft meer dan twintig jaar ervaring in consultancy en de financiële dienstverlening, waarvan een groot deel in Nederland met een Benelux-opdracht. Ze heeft uitgebreide expertise in service-excellence en business-transformatie.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.