Susan Mogony nieuwe directeur Nivre

0

Het Nivre heeft Susan Mogony benoemd tot nieuwe directeur. Per 1 mei zal zij Henk Grootkerk opvolgen, die deze functie 10 jaar heeft vervuld. Na het inwerken van zijn opvolger zal hij halverwege 2021 terugtreden.

De benoeming van de nieuwe directeur vloeit voort uit een uitgebreide marktinventarisatie, ‘Samen naar de toekomst’, die het Nivre eind vorig jaar en begin dit jaar heeft gehouden onder leden, opdrachtgevers en andere stakeholders en waarop zij haar visie, missie, koers en speerpunten voor de (nabije) toekomst heeft gebaseerd. Daarin staan drie zaken centraal: het bewaken van de kwaliteit en deskundigheid van experts in een veranderende markt, blijven bouwen aan vertrouwen bij alle betrokken partijen en een duidelijke, meer actieve externe representatie en lobby naar buiten toe.

Van buiten de branche

“Met de komst van Susan Mogony, die van buiten de branche komt, hebben we bewust gekozen voor iemand die met een frisse blik kan kijken naar onze organisatie, activiteiten, dienstverlening en de markten waarin wij opereren”, benadrukt het Nivre. “Zij heeft in de afgelopen periode haar sporen verdiend in diverse directie- en managementfuncties bij andere branche- en beroepsorganisaties. Zo heeft zij de afgelopen vijf jaar gefungeerd als directeur van de Koninklijke Nederlandse Maatschappij voor Diergeneeskunde (KNMvD). Wij denken met de komst van Susan de juiste kandidaat te hebben gevonden om onze ambities te kunnen invullen en kijken uit naar een succesvolle samenwerking.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.