Summerschool: Moeilijk verzekerbare risico’s

0

Ook dit jaar organiseert VCN in samenwerking met de Hypotheek Business Club weer de jaarlijkse HBC & VCN Summerschool. Donderdag 18 augustus start om 12:00 uur het webinar ‘Moeilijk verzekerbare risico’s’.

De Summerschool bestaat in totaal uit acht webinars over hypotheken, verzekeringen, kredieten en arbo. Ieder thema wordt twee keer uitgezonden, zodat ook buiten een eventuele vakantie kan worden deelgenomen. Iedere uitzending duurt 45-60 minuten. Bij het volgen van vier (geaccrediteerde) uitzendingen kunnen 3 SEH PE (B)-punten worden behaald.

Verzekerbaarheid

Wat is de impact van zonnepanelen voor de verzekerbaarheid van je klant? Loop je ook wel eens tegen bijzondere verzekeringssituaties aan? Richard van Eck en Paul Schilders gaan in gesprek met Bas Rosmalen over moeilijk verzekerbare risico’s. Aan de hand van voorbeelden uit de praktijk brengen zij dit in beeld en geven ze jou de nodige tips en trick. Schakel op tijd in en bemachtig nieuwe inzichten rondom moeilijk verzekerbare risico’s.

Datum en tijd

Donderdag 18 augustus 2022 van 12:00 tot 13:00 (meer informatie en aanmelden)

De opbrengst van de VCN Summerschool gaat 100% naar het branche-initiatief ‘We duiken er weer in!’ ten behoeve van Stichting ALS Nederland.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.